Peticija za Rekonstrukciju Puta Žagubica – Laznica – Majdanpek

Mi dolepotpisani, ponosni stanovnici Laznice, Homolja i okolnih naselja, okupili smo se kako bismo skrenuli pažnju na hitnu potrebu za rekonstrukcijom regionalnog puta između Žagubice i Majdanpeka. Decenijama se borimo s nepodnošljivim uslovima putovanja i neprestanim odlaganjima neophodnih obnova. Ovo pitanje je postalo neizdrživo i zahtevamo hitno delovanje od nadležnih organa.

Naša zajednica je duboko pogođena lošim stanjem ovog puta, što utiče na našu svakodnevnicu, bezbednost i ekonomske razvoje i turističke perspektive. Zbog toga pozivamo nadležne da preduzmu sledeće korake:

  1. Rekonstrukcija Postojećeg Puta: Zahtevamo potpunu rekonstrukciju postojećeg puta, uključujući popravke na asfaltu, mostovima i potpornim zidovima. Ovo će znatno poboljšati kvalitet putovanja i smanjiti rizik od saobraćajnih nesreća.
  2. Modernizacija sa Novom trasom i tunelom: Istovremeno, tražimo razmatranje izgradnje potpuno nove trase sa modernim putevima, uključujući i potencijalni tunel ispod Zdravče koji bi put skratio za 20km. Ova inovacija će ne samo poboljšati transport, već i otvoriti nove ekonomske i turističke mogućnosti za našu zajednicu.
  3. Hitna Akcija: Naglašavamo hitnost ove situacije i zahtevamo od nadležnih organa da odmah preduzmu akciju. Naša bezbednost, povezanost i kvalitet života su ugroženi svakim danom koji prođe bez rešenja.

Vaš potpis je ključan kako bismo pokazali zajedničku podršku ovom zahtevu. Ovaj put je neophodan za nas, za našu zajednicu, za budućnost naše dece. Molimo vas da nam se pridružite i pomognete da se čuje naš glas.

Zajedno, možemo stvoriti bolju budućnost za sve nas!

https://www.peticije.online/peticija_za_rekonstrukciju_i_odravanje_regionalnog_puta_r-104_agubica_-laznica-_majdanpek

woman-admiring-landscape-from-the-top-of-the-mount-2022-03-01-17-55-15-utc.JPG

  Peticija Opštini Žagubica, Opštini Majdanpek

  Okrugu Braničevskom i Okrugu Zaječar/Bor

  Peticija Ministarstvu Infrastrukture

  Ministarstvu Saobraćaja

  Vladi R.Srbije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here