Čini se da bi 80% evropskih industrija moglo bankrotirati ove zime, pa samim tim i većina banaka, osim ako ne budu stvoreni bilioni evra novog duga za najveći spas u istoriji veći i od spasa banaka iz 2008.

Proveravajući sve informacije u evropskim medijima, ovaj plan od triliona evra nije na vidiku, što nam govori da se što više odlaže to će cunami bankrota više dovesti do izuzetno dramatične ekonomske depresije u #EU.

Ekonomska depresija u EU za neznalice: za proizvodnju koju je evropska industrija je potrošila u 2020. godini, za proizvodnju u 2022. ista industrija će potrošiti uz 10x veće trošškove za energiju, to znači rast od 1.000€ na 10.000€ za dve godine, što je potpuno neodrživo, ovo će izolovati EU industriju od ostatka sveta.

Većina kompanija razmišlja da napusti Evropu, uglavnom prenoseći proizvodnju u Aziju, investitori će takođe napustiti evropska tržišta jer će zarade i perspektive rasta pasti na 0, isto kao i €, što će nastaviti da pada, čineći troškove energije još višim za Evropljane. Vrlo je moguće da je planiran raspad poput stare Jugoslavije gde su sankcije skoro uništile Srbiju a napredno društvo SFRJ unazadilo za 100 godina u kratkom razdoblju od 10 godina . Današnja Srbija još nije na nivou razvoja u kome je bila SFRJ Srbija 1989.

Kao rezultat ekonomske depresije, milioni Evropljana će pasti u duboko siromaštvo. Većina uštedjevine koju imate u Evropi će se pretvoriti u ništa zahvaljujući hiperinflaciji. Šta elite EU rade da to izbegnu? Dve gluposti: više oružja Ukrajini, koje je na kraju predodređena da izgubi rat, i ograničenja cena uvoza gasa i naftnih derivata koja će dovesti do zaustavljanja ruskog snabdevanja energentima.

Pamet u glavu, ako imate uštedjevinu u bankama – izvucite je što pre, uložite u nekretnine ili umetnička dela, zlato, srebro. Ako ne želite da kupite nekretninu u Evropi kupite u Srbiji ili okolnim zemljama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here