Zastrašujući novi podaci pojavili su se u showu Stewa Petersa. Njegov gost je bio Matt Taylor, elektroinženjer koji tvrdi da ima dokaze da se u Covid vakcinama nalaze nanočipovi koji se sami sastavljaju kad su podvrgnuti elektromagnetskom zračenju.

Matt Taylor je promatrao vakcine ispod mikroskopa dok ih je izložio normalnom zračenju frekvencijama koje imaju mobiteli u standardnoj 4G mreži. Tvrdi da su se počele stvarati formacije koje liče na strujne krugove. On je to sve snimio i na videu možete vidjeti kako to izgleda, radi se o strašnim formacijama.

Matt Taylor je uputio poziv svim zainteresiranim stručnjacima da pokušaju ponoviti njegov eksperiment i da dokažu da je u pravu ili u krivu. Osim toga, ovo bi moglo objasniti zašto se mRNA Covid cjepiva prije upotrebe moraju držati na apsurdno niskim temperaturama (-40 do -70 celzija), puno hladnijim od bilo kojeg cjepiva dosad. Zato jer kad ne bi bilo zamrznuto, te formacije bi se mogle početi stvarati već u bočici.

Pogledajte video s prevodom:

https://www.bitchute.com/embed/lW5GtPU59Jzx/?feature=oembed#?secret=m1QXWGGZa1

logicno + https://ayurmed.net/strasni-novi-podaci-o-mogucim-cipovima-u-cjepivu-pogledajte-kako-se-sastavljaju-nano-formacije-kad-je-cjepivo-podvrgnuto-elektromagnetskom-zracenjuvideo/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here